Acasă Actualitate O dovadă că unii (ne)timişoreni mai au nevoie de multă educaţie!

O dovadă că unii (ne)timişoreni mai au nevoie de multă educaţie!

709
DISTRIBUIȚI

O dovadă că unii (ne)timişoreni mai au nevoie de multă educaţie este această imagine oribilă cu sute de chiştoace de ţigări aruncate lângă bordură, chiar în staţia de autobuz numărul 33 de la intersecţia Căii Şagului, cu strada Ana Ipătescu (foto luni 7 august).

Dacă stăm şi analizăm situaţia este clar că sursa acestei mizerii nu poate fi decât cetăţeanul care aşteaptă supărat să vină autobuzul şi aprinde ţigară după ţigară, apoi aruncă chiştoacele pe stradă, atunci când urcă în mijlocul de transport în comun. Poate că această situaţie urâtă este un mod de a protesta al omului, care este nevoit să aştepte în staţie până la jumătate de oră până trece un 33?

Totuşi, Poliţia Locală Timişoara atrage atenţia că aruncarea de deşeuri (inclusiv oribilele chiştoace) pe spaţiul public costă până la 1.000 de lei o amendă, pentru persoanele fizice, conform HCL 371/2007 modificată, iar pentru persoane juridice sancţiunea este între 1000 și 2500 lei. Poliția Locală mai spune că oamenii legii continuă acțiunile pentru depistarea celor care aruncă deșeuri pe domeniul public și încurajează populația să sesizeze dacă observă persoane care abandonează gunoi la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

 

 

Comentarii

comentarii