Acasă Eveniment O elevă de 11 ani a rămas însărcinată în urma unui viol...

O elevă de 11 ani a rămas însărcinată în urma unui viol în grup. Agresorii au scăpat cu pedepse ușoare, după ce au dat vina pe ea pentru că „a stat deasupra”

621
DISTRIBUIȚI

Situație incredibilă în Deva, după ce o elevă de 11 ani a rămas însărcinată în urma unui viol în grup. Agresorii au scăpat cu pedepse ușoare, după ce au dat vina pe victimă.

Ajunsă acum la vârsta de 20 de ani, tânăra a reclamat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului faptul că legile statului român nu i-au oferit suficientă protecţie.

Faptele, la care au mai participat un bărbat și patru adolescenţi, au avut loc în anul 2008, iar în urma lor minora a rămas însărcinată. Iniţial, magistraţii au hotărât că bărbatul nu se face vinovat de viol, ci de act sexual cu un minor, întrucât victima, deşi la acea vreme avea doar 11 ani, ar fi consimţit să întreţină relaţii sexuale cu el.

Ceilalți au scăpat doar cu amendă administrativă, scrie Adevarul.

Cei cinci suspecți au dat vina pe victimă, susținând că ea iniția actele sexuale şi a fost „întotdeauna îmbrăcată sumar”, atunci când mergea în casa lor. În plus, au susținut că uneori ea stătea deasupra.

Comentarii

comentarii