Acasă Eveniment O fată de 15 ani dispărută de 5 zile, din Sălaj, găsită...

O fată de 15 ani dispărută de 5 zile, din Sălaj, găsită în casa din Timiş a iubitului cunoscut pe Facebook

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii au găsit-o pe fata de 15 ani care dispăruse fără urmă de 5 zile, din judeţul Sălaj. Ea se afla în locuinţa unui tânăr cunoscut pe Facebook. Tatăl fetei a plecat imediat spre adresa indicată de poliţişti, pentru a o aduce acasă pe tânăra căutată de 5 zile.

Poliţiştii au descoperit locaţia fetei după ce i-au găsit în geacă un bileţel pe care era scris un cont de Facebook.

Polițiștii din cadrul Centrului Operațional au fost sesizați, vineri, 20 decembrie, în jurul orei 8, prin apelul de urgenţă 112, de către un bărbat din comuna Horoatu Crasnei, cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 15 ani a plecat joi dimineața la Zalău, la cursuri și nu s-a mai întors, iar telefonul mobil este închis, informează salajeanul.ro.

Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că adolescenta nu a fost la școală nici în ziua de joi. Drept urmare au fost informați poliţiştii de la Postul de Poliție Horoatu Crasnei, care s-au deplasat de urgență la locuința părinților, iar într-o haină a fetei au găsit un bilet pe care era menționat contul de Facebook a unui bărbat, aspect comunicat polițiștilor din cadrul Centrului Operațional.

Verificările efectuate de aceștia din urmă au dus la identificarea fotografiei fetei pe pagina de Facebook a unui tânăr din județul Timiş, acesta fiind găsită la domiciliul băiatului. Din cercetări a reieşit faptul că adolescenta a plecat în cursul zilei de joi cu o maşină condusă de mama băiatului.

Comentarii

comentarii