Acasă Eveniment O femeie a fost transportată cu elicopterul la Timișoara, în urma unui...

O femeie a fost transportată cu elicopterul la Timișoara, în urma unui grav accident rutier la Ciuchici

DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri seara pe raza localității Ciuchici. Autoturismul în care se aflau 3 persoane, printre care și un copil de 7 ani, a lovit un cap de pod, după care, s-a răsturnat pe partea carosabilă.

La locul accidentului a intervenit de urgență Secția de Pompieri Oravița cu două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean și echipaje ale poliției Caraș-Severin.

Șoferul și copilul în vârstă de aproximativ 7 ani, au suferit răni ușoare. Toate cele trei victime, erau în stare stabilă și conștientă. Ei au fost preluați și transportate de ambulanțele SAJ și SMURD la Spitalul Orășenesc Oravița, în vederea unei evaluări medicale.

În urma evaluării medicale, s-a stabilit ca victima de sex feminin, în vârstă de aproximativ 70 ani, trebuie transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Timișoara, aceasta prezentând diferite traumatisme și plăgi la nivelul corpului.

Sursa: banatfm.ro

Comentarii

comentarii