Acasă Eveniment O femeie a mers să-și recupereze soțul de la păcănele, dar a...

O femeie a mers să-și recupereze soțul de la păcănele, dar a fost bătută cu un scaun. Aceeași soartă au avut și cei doi polițiști, care au vrut să o salveze

688
DISTRIBUIȚI

Scandal mare la Anina, Caraș-Severin, într-o agenție de pariuri. O femeie a venit să-și ia soțul acasă de la păcănele, moment în care bărbatul a luat-o la bătaie, apoi l-a agresat și pe polițistul ajuns la fața locului.

Femeie a fost ruptă-n bătaie cu un scaun și cei doi polițiști au fost agresați, în sala de jocuri de noroc, sub privirile tuturor celor prezenți, duminică seara.

Localnicul a devenit recalcitrant când soția a mers să-l recupereze. Un agent al MAI a ajuns la fața locului și de acolo a început scandalul.  Nimeni din incintă, nici măcar angajatul MAI, nu poartă măști de protecție deși se află într-un spațiu publice închis.

Domul care a pornit cearta este cunoscut ca scandalagiu în orașul Anina, Caraș Severin. Pe numele lui a fost deschis un dosar de cercetare pentru mai multe acuzații: scandal în loc public și agresiune. Culmea este că localul respectiv este la nici 50 m de casa primarului.

Comentarii

comentarii