Acasă Eveniment O Femeie care ameninţa că se aruncă de la etajul 8 al...

O Femeie care ameninţa că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc, transportată la spital după ce a fost convinsă de negociatori să renunţe la gest

DISTRIBUIȚI
Foto: specialarad.ro

O femeie de 47 de ani care ameninţa, joi seară, că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc din municipiul Arad a fost convinsă de negociatori să renunţe la acest gest, după circa două ore de discuţii. Ea a fost transportată la Spitalul de Psihiatrie.

Pompierii militari ai Detaşamentului Arad au ajuns acolo cu o autospecială pentru salvare de la înălţimi şi un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Ulterior, a fost solicitată de la ISU Timiş perna pneumatică.

”În seara zilei de 2 februarie a.c., în jurul orei 18:12, prin SNUAU 112, a fost sesizată o posibilă tentativă de sinucidere. Echipajele de poliţie, împreună cu echipajele ISU, s-au deplasat pe strada Banu Mărăcine, din municipiu, unde o femeie ameninţa că se aruncă de la etajul 8 al blocului în care locuieşte. La faţa locului s-au deplasat doi negociatori ai IPJ Arad, care, după aproximativ două ore, împreună cu forţele participante, au convins femeia de 47 de ani, din Arad, să renunţe la gestul extrem”, a transmis Poliţia Judeţeană Arad.

Femeia a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul de Psihiatrie, în vederea evaluării stării sale şi acordării de tratament de specialitate, scrie news.ro.

Comentarii

comentarii