Acasă Eveniment O femeie de 37 de ani, însărcinată, a murit într-un accident rutier...

O femeie de 37 de ani, însărcinată, a murit într-un accident rutier pe autostrada A1

1510
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 37 de ani, însărcinată, a murit într-un accident rutier produs, miercuri, pe autostrada A1 Deva – Nădlac, în zona localităţii Ilia din judeţul Hunedoara, ea aflându-se, alături de aşte şase persoane, într-un microbuz care tracta o remorcă şi care a intrat în balans şi s-a răsturnat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, cele şapte persoane care călătoreau în microbuzul care s-a răsturnat pe autostrada A1 sunt cetăţeni bulgari.

”La solicitarea primită prin 112 s-au deplasat echipaje de pompieri ale Detaşamentului Deva şi Secţiei Ilia, specializate în descarcerare şi prim ajutor, şi personal medical al SAJ cu 6 autospeciale şi autosanitare. Într-un microbuz răsturnat, în care călătoreau 7 persoane, 4 bărbaţi şi 3 femei, cu cetăţenie bulgară, echipele de intervenţie au găsit o femeie de 37 de ani însărcinată şi încarcerată, aflată în stop cardiorespirator. Celelalte persoane din microbuz care s-au autoevacuat prezentau leziuni minore. Metodele de resuscitare au rămas fără efect în cazul femeii, aceasta fiind declarată decedată de medicii SAJ”, transmite ISU Hunedoara.

Ceilalţi şase pasageri au fost transportaţi la spital, cu două ambulanţe SMURD şi o autospecială de transport victime multiple, având traumatisme minore.

Comentarii

comentarii