Acasă Eveniment O femeie din Arad a fost bătută și violată de un bărbat...

O femeie din Arad a fost bătută și violată de un bărbat căruia i-a făcut curățenie

832
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 1 Vlaicu au reținut un bărbat bănuit de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată. Acesta a fost identificat de polițiști în mai puțin de 24 de ore de la sesizare.

La data de 24 septembrie a.c., o femeie a sesizat polițiștii Secției 1 Vlaicu despre faptul că în noaptea de 21/22 septembrie a.c. a fost ținută cu forța într-o garsonieră din municipiul Arad și obligată să întrețină raporturi sexuale cu un bărbat căruia îi știa doar porecla. În urma investigațiilor efectuate de polițiști sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în mai puțin de 24 de ore de la sesizare a fost identificat cel bănuit de săvârșirea faptelor. Acesta este un bărbat de 50 de ani din Vladimirescu, care locuiește fără forme legale în municipiul Arad. Femeia a mers la apartamentul în care locuia bărbatul pentru a-i face curățenie, iar acesta a sechestrat-o și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu el. În momentul când a părăsit locuința, bărbatul bătut-o și i-a luat telefonul mobil.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată, fiind prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă. Pe numele lui, magistrații Judecătoriei Arad au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii

comentarii