Acasă Eveniment O femeie taximetrist din Timișoara, lovită cu o sticlă în cap de...

O femeie taximetrist din Timișoara, lovită cu o sticlă în cap de doi bărbați „ciupiți”, după ce a refuzat să-i transporte

781
DISTRIBUIȚI

O femeie taximetrist a fost atacată într-o benzinărie din Timișoara de doi bărbați beți. Unul dintre ei ar fi lovit-o cu o sticlă în cap, după ce aceasta a refuzat să îi transporte. Toată întâmplarea s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în benzinăria Mol de pe Calea Aradului, fiind relatată pe pagina de Facebook „Clubul taximetriștilor”. Victima a fost transportată la spital, iar agresorii au fost duși la secția 4, nu înainte de a continua scandalul și a interveni și jandarmii.

Povestea, așa cum a fost relatată în postarea de pe pagina „Clubul taximetriștilor”:

„Incident deosebit de grav, azi noapte, în jurul orei 2,00, în benzinăria Mol de pe Calea Aradului din Timișoara – o femeie taximetrist a fost atacată de doi indivizi beți, unul dintre ei lovind-o cu o sticlă în cap. Conform colegilor acesteia, cu puțin timp înainte, aceasta a dat prin stație că în stația de taxi de pe Calea Tororontalului, unde era parcată, au venit doi inși pe care a refuzat să-i transporte pentru că erau «ciupiți». Indivizii au devenit violenți, trăgând de portierele mașinii.

Un coleg venit în sprijinul acesteia s-a trezit cu mașina atacată de inșii care au dispărut printre blocuri. În așteptarea celorlalți colegi, femeia s-a dus în benzinărie, numai că acolo a dat nas în nas cu cei doi. Aceștia ieșiseră din magazin de unde unul dintre ei a cumpărat o bere și celălalt un energizant. Niciunul dintre angajații benzinăriei nu a văzut, conform celor declarate exact momentul atacului, ci au povestit că au auzit dintr-o dată scandal și au văzut-o pe femeie cu capul spart.

În zonă a ajuns în primă fază un echipaj  de la secția 4. Apoi a fost solicitat sprijinul Jandarmeriei pentru că  unul dintre agresori a devenit extrem de violent, lovind cu pumnii și picioarele în  autospecială când a fost urcat. Suspecții au fost duși pentru audieri la secția 4. Victima a fost transportată la spital după ce un echipaj SMURD i-a acordat prim ajutor la fața locului. Audierile continuă și la această oră”.

Comentarii

comentarii