Acasă Administraţie O firmă românească a distrus pasajul Popa Şapcă, iar primarul Nicolae Robu...

O firmă românească a distrus pasajul Popa Şapcă, iar primarul Nicolae Robu a fost de acord

4151
DISTRIBUIȚI

Pasajul Popa Şapcă a fost distrus în 82 de ore 11 minute şi 37 de secunde de către o firmă românească. Totul a fost calculat. Este vorba despre vechiul pod de pe Popa Şapcă, cel înlocuit de noua structură din beton şi oţel.

Primarul Nicolae Robu a făcut acest anunţ cu titlu de film:

”82 DE ORE, 11 MINUTE LI 37 DE SECUNDE AU FOST NECESARE PENTRU DEMOLAREA VECHIULUI PASAJ POPA ŞAPCĂ ŞI CONSTRUIREA SCHELETULUI NOULUI PASAJ -ADICĂ: A PASAJULUI PROPRIU-ZIS, FĂRĂ FINISAJE-!

Iată noul pasaj, în toată splendoarea lui, realizat în timp record, de o firma excepţională, SC SYLC CON TRANS SRL -o firmă 100% românească!-, firma care a dat dovadă nu numai de profesionalism, ci şi de implicare sufletească, de entuziasm în sensul cel mai propriu al termenului, de dorinţa ardentă, exemplară, de afirmare!

Bravo Sylc Con Trans, bravo Culiţă Chiş şi echipa sa din Primariă Timişoara!

Mai avem mult, dar ce-a fost greu a trecut! Încă puţintică răbdare, stimaţi timişoreni şi vom sări la alt nivel de infrastructură urbană!

P.S. Vă tot spuneam, dragi prieteni, că veţi avea o mare surpriză plăcută la acest pasaj! Ei bine, iat-o: pasajul va avea lăţimea de 6 benzi carosabile, la care se adaugă două tuneluri de câte 3 m lăţime fiecare, dedicate pietonilor şi bicicliştilor!

Comparaţi cu ce-am avut: 2 benzi carosabile la lăţimea minimă prevăzută de standarde şi 2 trotuare, minimale ?i ele!

Cele 6 benzi carosabile vor funcţiona 4 spre înainte – 2 într-un sens, 2 în celălalt-, una pentru încadrare pentru viraj stânga, a şasea pentru încadrare pentru viraj dreapta, ultimele două pe sensul dinspre Punctele Cardinale spre Iulius Mall. Tare, nu?!”, spune Nicolae Robu pe facebook.

Comentarii

comentarii