Acasă Actualitate O îndrăgită profesoară de matematică s-a stins din viață. Carmen Călinescu avea...

O îndrăgită profesoară de matematică s-a stins din viață. Carmen Călinescu avea doar 46 de ani

1883
DISTRIBUIȚI

O știre extrem de tristă a bulversat activitatea la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Arad, cunoscut în trecut ca Liceul Agricol. Profesoara de matematică Carmen Călinescu s-a stins din viață… E un gol imens în cancelarie și o tristețe mare printre colegii ei, printre cei care i-au fost elevi, dar mai ales în familia ei.

„S-a lăsat tăcerea la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad…

Colega noastră, profesor Carmen Călinescu, respectată și iubită de toți colegii și elevii liceului a plecat dintre noi printre stele.

Cea care a învățat sute de elevi să rezolve ecuații, integrale, determinanți, a plecat acum să rezolve alte ecuații mult mai complexe. Sperăm că ne va da un semn cum să găsim soluția unei singure ecuații cu două, trei, n necunoscute numită Viață. Cu siguranță va veghea asupra noastră, a tuturor.

Rămas bun draga noastră, nu te vom uita!

Condoleanțe și putere îi dorim familiei sale!”, apare pe pagina de facebook a Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Arad.

Carmen Călinescu a fost profesoară de matematică. Ea a absolvit Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad după care a urmat cursurile Facultății de Matematică din Timișoara.

Avea doar 46 de ani, iar peste câteva zile, la 1 martie, ar fi împlinit 47.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii