Acasă Eveniment O întreagă familie, la un pas de moarte, după un atac în...

O întreagă familie, la un pas de moarte, după un atac în stil mafiot

107
DISTRIBUIȚI

13336436 1021663524549448 1647132645 nMembrii unei familii din Timișoara au fost la un pas de a-și pierde viața în urmă cu o săptămână. Aceștia se aflau în mașina personală, când una din roțile autoturismului s-a desprins brusc.

Automobilul a fost la un pas de a se răsturna, însă bărbatul care s-a aflat la volan a reușit să îl oprească la timp. Șoferul se afla în mașină alături de soția sa și băiatul în vârstă de 8 ani.
”Ne întorceam de la un chef și toate acestea s-au petrecut în drum spre casă, la intersecția străzilor Avram Imbroane și Divizia 9 Cavalerie. Am chemat un prieten mecanic și când a verificat, a ajuns la concluzia că șuruburile roților din față erau slăbite. Am vorbit cu avocatul meu, care a depus plângere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Aceasta este tentativă de asasinat. Am o bănuială vis-a-vis de cine ar fi putut face asta, dar momentan nu pot dovedi. Este o dispută mai veche pe care o am cu o persoană, de altfel singurul dușman. Acesta m-a înjunghiat în urmă cu trei ani, iar acum, restaurantul în care ne aflam era situat chiar lângă locul de muncă al persoanei care îmi vrea răul”, a spus C.D., managerul unei firme de pază din Timișoara. Acesta a mai precizat că speră și va face tot posibilul pentru ca cel, sau cei care sunt vinovați, să plătească. ”Nu vă imaginați că voi implica în vreun fel firma de pază. Nici vorbă de așa ceva. Las justiția să își facă treaba. Ce s-a întâmplat a fost tentativă de asasinat în stil mafiot. Așa ceva se întâmpla în Italia în anii 90. Nu vă pot da numele persoanei pe care o bănui că se află în spatele acestei acțiuni, dar un lucru e sigur: nu a lucrat în firma noastră”, a mai spus managerul societății.

 

Comentarii

comentarii