Acasă Actualitate O învățătoare de la „Lenau”, din Timișoara – premiată la Gala Merito

O învățătoare de la „Lenau”, din Timișoara – premiată la Gala Merito

893
DISTRIBUIȚI

O învățătoare de la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” din Timișoara a fost premiată pentru excelență la Gala MERITO 2019. La evenimentul care a avut loc miercuri seară a participat și președintele României Klșaus Iohannis.

Au fost premiați 12 profesori, iar din Timișoara a luat premiu Andrada Mazilu, învățătoare la „Lenau”. Învățătoarea premiată pentru excelență în educație are 29 de ani și este învățătoare la Liceul Teoretic ”Nikolaus Lenau” din Timișoara, crede în educația nonformală și se implică în tot felul de proiecte destinate elevilor și profesorilor.

„Dumneavoastră sunteți acei dascăli care nu ați așteptat reformele venite din Parlament sau de la Minister, ci ați venit cu soluții și proiecte proprii, și ați reușit. Vă felicit pentru această implicare și vă urez să continuați să luptați pentru ca fiecare copil din România să aibă o șansă la un viitor mai bun, fiindcă, în definitiv, pentru asta trăiește dascălul, să educe elevul, tânărul, studentul, în așa fel încât el să aibă succes în viață”, a spus președintele României Klaus Iohannis la deschiderea Galei MERITO 2019.

 

Comentarii

comentarii