Acasă Eveniment O mamă a încercat să-și treacă ilegal fiul frontiera, ascunzându-l în portbagajul...

O mamă a încercat să-și treacă ilegal fiul frontiera, ascunzându-l în portbagajul mașinii

537
DISTRIBUIȚI

În data de 21 ianuarie, o femeie româncă, D.E., de 32 de ani, a încercat să treacă de controlul de frontieră de la P.T.F. Nădlac – Nagylak, împreună cu fiul ei, pe care l-a ascuns în portbagajul mașinii în care era pasageră. La volanul autoturismului BMW era cetățeanul român S.C., în vârstă de 26 de ani.

Polițiștii de frontieră l-au găsit pe cel mic în timpul controlului fizic al mijlocului de transport, ascuns sub o pătură, în portbagajul autoturismului. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că persoana ascunsă este un minor, cetățean român, în vârstă de 13 de ani, fiul pasagerei.

Mama minorului a declarat că dorea să ajungă în Spania împreună cu fiul ei și a recurs la această metodă deoarece nu deținea document de călătorie valabil pentru minor și procură notarială din partea tatălui pentru a putea călători în străinătate.

„În cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor trei cetăţeni, efectuând totodată, cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

Comentarii

comentarii