Acasă Actualitate O mamă s-a urcat în avion, la Timișoara, cu 2 copii bolnavi...

O mamă s-a urcat în avion, la Timișoara, cu 2 copii bolnavi de varicelă. Căpitanul aeronavei a reuși cu greu să o coboare

1817
DISTRIBUIȚI

Pasagerii unei curse Tarom care a pleca de la Timișoara spre București au alertat personalul de la bordul avionului după ce au observat că doi copii care au urcat în avion alături de mama lor aveau o erupţie pe piele.

Incidentul a avut loc sâmbătă, la bordul unei aeronave Tarom care urma să zboare de la Timișoara, la București, potrivit stiri.tvr.ro.

Personalul aeronavei a fost alertat de pasageri înainte ca nava să decoleze după ce aceștia au observat că două fetițe însoțite de mama lor aveau bubițe pe piele, presupunând că este posibil ca ele să aibă varicelă.

Mama a fost abordată de căpitanul aeronavei care i-a cerut acesteia să prezinte documentele care să ateste că fetițele pot călători, solicitând totodată prezența unui medic de pe aeroportul din Timișoara.

Femeia a refuzat să coboare din avion deși nu avea asupra ei un aviz medical. După o oră în care personalul de la bord i-a explicat femeii pericolul la care îi expune pe pasagerii avionului, mama fetițelor a fost convinsă să părăsească aeronava.

Martori la incident au fost pasagerii cursei Tarom. Unul dintre ei a povestit că în avion era o căldură insuportabilă.

 „La un moment dat temperatura in avion devenise insuportabilă. La Timișoara era foarte cald, era un avion cu elice și nu pornise aerul condiționat. Comandantul a zis la un moment dat ca sunt 60 de grade in avion” a declarat pentru TVR un pasager care s-a aflat în aeronavă.

Compania Tarom nu a transmis un comunicat pentru a comunica incidentul de la bordul aeronavei care a zburat spre București cu 1 oră și 5 minute întârziere.

Denumită popular vărsat de vânt, varicela este o boală provocată de infecţia cu virusul varicela-zoster. Este una din aşa-numitele “boli ale copilăriei”. Când afectează adulții, poate lua însă forme mai grave.

Comentarii

comentarii