Acasă Eveniment O mașină a luat foc în mers, din cauza unui scurtcircuit

O mașină a luat foc în mers, din cauza unui scurtcircuit

DISTRIBUIȚI

Echipaje ale ISU Timiş au intervenit, marţi, pentru stingerea unui incendiu la un autoturism aflat în mers pe DN 68A, la intrarea în localitatea Margina, dar şoferul a reuşit să se autoevacueze până la sosirea echipajelor de intervenţie.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, aceştia au constatat că incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întregul autoturism, care era parcat în afara părţii carosabile.

Marti, 03.01.2023, în jurul orei 07:55, am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu la un autoturism aflat în mers pe DN 68A, la intrarea în localitatea Margina. La fata locului s-au deplasat de urgenta 6 pompieri din cadrul Statiei de Pompieri Faget, cu doua autospeciale de stingere si un echipaj SMURD. La sosirea pompierilor la locul interventiei, acestia au constatat ca incendiul se manifesta cu ardere generalizata la întregul autoturism, care era parcat în afara partii carosabile. Soferul autoturismului a reusit sa se autoevacueze pana la sosirea echipajelor de interventie. În urma cercetarilor de la fata locului, pompierii au stabilit cauza probabila a incendiului: scurtcircuit electric.”, a anuntat ISU Timis.

În urma cercetărilor de la faţa locului pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la un scurtcircuit electric.

Comentarii

comentarii