Acasă Eveniment O maşină a luat foc pe DN6. Şoferul a suferit arsuri...

O maşină a luat foc pe DN6. Şoferul a suferit arsuri la mâini încercând să stingă singur incendiul

DISTRIBUIȚI

Un autoturism care se afla în mers pe DN6, a luat foc în zona localităţii Teregova din judeţul Caraş-Severin, în urma unui scurtcircuit la motor. Şoferul a încercat să stingă singur flăcările şi a suferit arsuri la mâini fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

”În această dimineaţă, un autoturism a luat foc în timp ce se deplasa pe DN6, pe raza localităţii Teregova. Incendiul a fost semnalat de către ceilalţi participanţi la trafic care au văzut flacără la compartimentul motor, moment în care conducătorul auto a oprit pe drepta şi a sunat imediat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.  Ajunşi la faţa locului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, pompierii din cadrul Detaşamentului Caransebeş au constatat că incendiul se manifesta generalizat la întregul autoturism”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Până la sosirea pompierilor, proprietarul a încercat să stingă incendiul şi a suferit arsuri uşoare la mâini, fiind preluat şi transportat la spital de către ambulanţa SAJ prezentă la locul evenimentului.  

În urma incendiului, maşina a ars în totalitate. Cel mai probabil focul a pornit în urma unui scurtcircuit.

Comentarii

comentarii