Acasă Eveniment O maşină a rămas practic fără motor după ce a ajuns într-un...

O maşină a rămas practic fără motor după ce a ajuns într-un stâlp şi a ricoşat într-un vehicul. Patru oameni au fost răniți

DISTRIBUIȚI

Accident cu patru răniţi, noaptea trecută, în Reşiţa, după ce drumurile s-au acoperit de polei. Un şofer a derapat, a intrat într-un stâlp şi a ricoşat apoi într-o maşină care venea din sens opus. Martorii s-au plâns că utilajele cu material antiderapant au venit abia după accident.

Accidentul s-a petrecut pe un pod, la nici 100 de metri de sediul ISU Caraş Severin. Astfel, pompierii militari, împreună cu un echipaj SMURD, au ajuns imediat la faţa locului. Patru oameni, aflaţi toţi într-o maşină, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Martorii spun că maşina a derapat pe poleiul care s-a format în urma unei ninsori de câteva minute. A lovit un stâlp de iluminat public, apoi a ricoşat într-un automobil care venea regulamentar, din sens opus.

Impactul a fost așa de violent încât mașina care a provocat accidentul a rămas practic fără motor. Martorii s-au plâns că utilajele care împrăştie material antiderapant au sosit abia după accident.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă. Agenţii de la Circulaţie îi sfătuiesc pe şoferi să circule cu prudenţă în această perioadă deoarece drumarii fac faţă cu greu vremii nefavorabile.

Comentarii

comentarii