Acasă Eveniment O mașină a fost proiectată în gardul unei școli

O mașină a fost proiectată în gardul unei școli

1686
DISTRIBUIȚI

Un accident de circulație violent s-a produs sâmbătă seara, în jurul orei 19:00, pe Drumul Județean 682, între un autoturism marca Volkswagen Golf de culoare argintie, înmatriculat în județul Timiș, și un autoturism Opel Corsa de culoare neagră, înmatriculat în Arad.

Autoturismul Volkswagen, care venea din direcția Zădăreni înspre Felnac, în dreptul localității Bodrogu Nou, la o intersecție aflată chiar în preajma școlii generale din localitate, a surprins și lovit autoturismul Opel care ieșea de pe o stradă adiacentă. Potrivit martorilor, autoturismul VW circula cu viteză peste limita admisă în localitate, în vreme ce șoferul autoturismului Opel nu s-ar fi asigurat corespunzător la ieșirea de pe un drum comunal pe unul județean. În urma impactului, autoturismul Opel a fost proiectat aproximativ 15 m, oprindu-se chiar în gardul școlii.

La fața locului a ajuns de urgență un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, care a transportat l-a Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad pe șoferul autoturismului VW, un cetățean de origine italiană, dar și pe pasagera aceluiași autoturism, cetățean român, aflată pe locul din spate și nepurtând centura de siguranță. Din primele informații, cei doi au suferit răni ușoare și sunt în afara oricărui pericol.

În celălalt autoturism s-au aflat șoferul împreună cu soția acestuia, însă nu au suferit răni, alegându-se doar cu o sperietură zdravănă.

Poliția efectuează cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii