Acasă Eveniment O mașină Google, lovită de un tren în Mehedinți

O mașină Google, lovită de un tren în Mehedinți

DISTRIBUIȚI

Un accident a avut loc în localitatea Butoiești, județul Mehedinți, fiind implicată mașina Google, care, conform autorităților, nu a acordat prioritate de trecere unui tren care circula pe ruta Drobeta Turnu Severin – Filiași. Șoferul autoturismului a fost rănit ușor. Polițiștii au întocmit dosar penal.

”La data de 10 mai a.c., ora 10.11, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că în comuna Butoiești s-a produs un accident rutier între un autoturism și un tren. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției oraș Strehaia care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 51 de ani în timp ce conducea un autoturism în localitatea Butoiești, la trecerea la nivel cu calea ferată dublă fără bariere, semnalizată prin indicatoare rutiere și semnale acustice și luminoase, nu a acordat prioritate de trecere trenului și a intrat în coliziune cu acesta”, a transmis IPJ Mehedinți

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe un teren agricol, scrie News.ro. Conducătorul auto a fost rănit ușor, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. El urmează să fie testat pentru alcoolemie după acordarea îngrijirilor medicale. Bărbatul conducea mașina Google.

 

Comentarii

comentarii