Acasă Eveniment O maşină în care se află doi bărbați a căzut în apă....

O maşină în care se află doi bărbați a căzut în apă. Cele două persoane sunt inconştiente

1422
DISTRIBUIȚI

Un autoturism a căzut în apa Canalului Morilor, între localitățile Sintea Mare și Olari, cu puțin timp în urmă. La fața locului s-au deplasat forțe de intervenție de la Grupul Intervenție Chișineu Criș, un echipaj de la Descarcerarea grea, un echipaj SMURD, unul al Serviciului Județean de Ambulanță Chișineu Criș și un echipaj de căutare-salvare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad. „În autoturism sunt două persoane, bărbați, inconștienți. Cele 2 victime, bărbați, de 70 și  74 de ani, sunt extrase din autoturism, sunt inconștiente, fără semne vitale, au fost predate echipajelor medicale prezente la locul accidentului”, a declarat maior George Pleșca de la ISU Arad.

UPDATE:

Din primele cercetări la fața locului, s-au constatat următoarele: astăzi, în jurul orei 10:25, un arădean de 74 de ani a condus un autoturism pe D.J. 791, dinspre Olari înspre Sintea Mică, iar la km 19+750 m, într-o curbă ușoară la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se într-un canal colector de apă (canalul Morilor).

În urma evenimentului, După ce medicii au încercat mai multe zeci de minute resuscitarea victimelor, conducătorul auto și un pasager de 71 de ani, au decedat.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comentarii

comentarii