Acasă Eveniment O mașina s-a răsturnat pe o stradă din Timișoara

O mașina s-a răsturnat pe o stradă din Timișoara

657
DISTRIBUIȚI

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de marți, în Timișoara. Două autoturisme s-au ciocnit, iar în urma impactului, una dintre ele s-a răsturnat, lovind un pieton.

Un pieton a fost lovit, după ce o mașină s-a răsturnat. Medicii au intervenit la fața locului, iar pietonul este în afara oricărui pericol.

Accidentul a avut loc pe o stradă circulată din Timișoara. Șoferul în vârstă de 60 de ani nu a acordat prioritate, iar mașina în care se afla a izbit puternic un alt autoturism, în care se afla un tânăr de 24 de ani.

În urma impactului, mașina condusă de tânărul în vârstă de 24 de ani s-a răsturnat și s-a oprit pe trotuar. Din nefericire, o femeie în vârstă de 54 de ani a fost atinsă de autoturismul răsturnat, însă medicii sosiți la fața locului au acordat imediat primele îngrijiri. În prezent, femeia se afla în afara oricărui pericol.

Medicii de pe SMURD i-au oferit primul ajutor și tânărului de 24 de ani, însă și acesta se afla în afara oricărui pericol. Circulația în zonă este blocată. Pompierii au intervenit și au repus autoturismul pe roți.

Polițiștii vor stabili cum s-a petrecut accidentul. Cel mai probabil, șoferul vinovat se va alege cu dosar penal.

Comentarii

comentarii