Acasă Economic O nouă acţiune de rambursare a TVA-ului către clienţi, la real,-

O nouă acţiune de rambursare a TVA-ului către clienţi, la real,-

DISTRIBUIȚI

 Clienţii real,- Hypermarket vor putea beneficia de rambursarea TVA-ului pentru cumpărăturile lor din 22 martie, sub forma unor cupoane valorice (vouchere). Aceasta va fi a treia campanie de rambursare integrală a TVA-ului pe care o organizează real,-. 

Toţi clienţii persoane fizice ai hipermarketurilor real,- din toată ţara, care fac cumpărături de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal marţi, 22 martie a.c., primesc contravaloarea TVA-ului înscris pe bonul fiscal, sub formă de voucher de cumpărături cu acea valoare fixă. Cuponul valoric poate fi utilizat în perioada 1 Aprilie 2011 – 14 Aprilie 2011, ca modalitate de plată în magazinul real,- în care a fost emis. Pentru a intra în posesia cuponului valoric în data de 22 martie a.c, clienţii persoane fizice se vor adresa personalului magazinului din zona semnalizată, având asupra lor bonul fiscal cu care şi-au achitat cumpărăturile. „Ediţiile anterioare ale campaniei de rambursare a TVA-ului au stârnit interesul multor clienţi ai noştri, astfel că am decis să repetăm acţiunea. Pentru cei care intenţionează să facă achiziţii de valoare mai mare, de pildă produse de folosinţă îndelungată, este o şansă bună de a-şi recupera o sumă semnificativă, de aproape un sfert din banii cheltuiţi”, a spus Eugeniu Dumitru Mihai, Marketing Manager la real,- Hypermarket România.

Mai multe detalii despre această acţiune se regăsesc în Regulamentul promoţiei, care poate fi consultat la serviciul de Informaţii Clienţi din magazine, sau pe www.real.ro.
 

Comentarii

comentarii