Acasă Eveniment O nouă ameninţare cu bombă pe aeroportul din Timişoara

O nouă ameninţare cu bombă pe aeroportul din Timişoara

435
DISTRIBUIȚI

Aeroportul Traian Vuia din Timişoara a fost închis, sâmbătă seara, după ce o persoană a sunat la serviciul de urgenţă 112 şi a anunţat amplasarea unei bombe, însă traficul aerian nu a fost perturbat. Apelul a fost efectuat din Timişoara, de la un telefon public situat in zona străzii Gheorghe Lazăr. Dispecerii de la 112 au recunoscut vocea bărbatului care sunat şi au confirmat că acesta îi apelează periodic, pentru a anunţa ca sunt amplasate bombe în diverse locuri.
„Operaţiunile sunt în desfăşurare. S-a confirmat faptul că alarma este falsă. Ne confruntăm cu astfel de apeluri de ceva timp. Avem deja 3-4 alarme false în ultimele luni", a declarat prefectul de Timiş, Mircea Băcală, potrivit Realitatea TV. Băcală a precizat că astfel de apeluri s-au mai făcut în ultimele luni, una dintre persoanele care au făcut apelurile fiind deja prinsă, iar alţi suspecţi fiind în verificări.
La aeroport s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pirotehnişti, jandarmi şi pompieri, ameninţarea dovedindu-se falsă. Nicio cursă nu a fost anulată în urma acestui incident, iar la ora apelului nu au erau programate aeronave pentru decolare sau aterizare.

Comentarii

comentarii