Acasă Actualitate O nouă donaţie marca Flextronics, pentru Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara

O nouă donaţie marca Flextronics, pentru Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara

1523
DISTRIBUIȚI

spital louis turcanu DSCF3921Dr. Mihai Gafencu: „Conducerea şi personalul unităţii sanitare mulţumeşte companiei Flextronics”

Spitalul de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara a fost din nou beneficiarul unei donaţii din partea companiei Flextronics Timişoara, constând în materiale sanitare destinate protecţiei personalului sanitar.

Au fost oferite 700 halate din bumbac alb de foarte bună calitate.

Conf. univ. dr. Mihai Gafencu a declarat că halatele au fost împărţite între diferitele secţii ale spitalului, atât pe cele de pediatrie, chirurgie, neurologie pediatrică, precum şi pentru vizitatori.

„Donaţia este binevenită, fiindcă se asigură o protecţie a personalului faţă de contactul cu încărcătura bacteriană existentă în orice unitate spitalicească, respectând normele de igienă impuse în unităţile sanitare. Flextronics Timişoara a ajutat în repetate rânduri spitalul de copii timișoarean cu donaţii, în special cu aparatură medicală de monitorizare a pacienţiilor gravi internaţi de pe secţiile de terapie intensivă, donaţii foarte utile şi de valoare ridicată, ce au dus la creşterea calităţii urmăririi micuţilor pacienţi internaţi. De aceea, conducerea şi personalul unităţii sanitare mulţumeşte companiei Flextronics”, a spus dr. Gafencu.

Comentarii

comentarii