Acasă Actualitate O nouă acțiune caritabilă marca Acasă în Banat are loc, sâmbătă, la...

O nouă acțiune caritabilă marca Acasă în Banat are loc, sâmbătă, la Coșteiu, în Timiș

548
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 12 octombrie 2019, tinerii inimoși de la Asociația Acasă în Banat ajung la Coșteiu, județul Timiș, pentru a-i da o mâna de ajutor Ionelei, o mama care își crește singură cei patru copii și are grijă de mama bolnavă.

Acțiunea este desfășurată împreună cu Rotaract Club Timișoara Operă și Educația la Sat.

Condițiile în care ei locuiesc sunt foarte dificile, iar venirea frigului înrăutățește lucrurile. Mama și copiii stau toți într-o camera din casă construită din greu de părinți, dar nefinisată.

Intervenția de sâmbătă a tinerilor de la Acasă în Banat este doar prima parte a ajutorului care va fi acordat Ionelei și are ca scop schimbarea ferestrelor, izolarea exterioară, zugrăvirea camerei principale, amenajarea unei camere pentru copii și o curățenie generală pe toată proprietatea.

”Cei care doresc să ajute o pot face și venind alături de noi că voluntari! Nu e nevoie de experiență deosebită în construcții, ci doar de bunăvoie și dorința de a ajută. Trimiteți-ne un mesaj și haideți să facem echipa împreună!”, îndeamnă tinerii.

Cei care vor să facă donații în materiale de construcții sau bunuri, pot alege din lista de necesar de mai jos:

4 perechi de ferestre PVC de dimensiuni aproximative 150x140mm sau 146×116, 1 sobă de gătit, 1 găleată 40 l vopsea lavabilă exterior, 1 ușa interior standard 88/205mm, mochetă aprox. 4,5×5 m, țeavă pvc pentru cablu curent 10 m, 50 m plasa de gard.

S-au donat până acum: 4 cutii faianță, 1 sac adeziv gresie și faianță, 2 găleți 25 l vopsea lavabilă interior, spumă 6 tuburi, placă policarbonat 4mp, polistiren grosime 5 sau 10 mm pentru 36 m2, 100 buc.ciuperci polistiren, 6 saci adeziv polistiren, 1 rola plasa pentru polistiren, 2 saci 40 kg tinci și 20 stâlpi de gard.

De asemenea, cei care doresc să facă donații în bani o pot face în conturile Asociației Acasă în Banat:
Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
SWIFT/ BÎC: BTRLRO22. PayPal: acasainbanat@gmail.com.

Comentarii

comentarii