Acasă Actualitate O nouă amendă, de 1.600 de lei, pentru o firmă din Timiș...

O nouă amendă, de 1.600 de lei, pentru o firmă din Timiș care nu și-a protejat angajații de infecție cu coronavirus

598
DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș continuă verificările în unitățile comerciale din județ, unde este urmărit modul în care au fost implementate măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu SARS CoV-2.

Cu această ocazie, inspectorii Serviciului Control în Sănătate Publicăau dat o amendă de 1.600 de lei unei firme, pentru că nu a respectat obligaţiile privind verificarea zilnică a stării de igienă individuală şi de sănătate a angajaţilor.

Inspectorii DSP mai efectuează controale în domeniul apei potabile la utilizatorii din industrie și alimentație colectivă, pentru verificări privind colectarea și depozitarea deșeurilor periculoase, și în spațiile de cazare a persoanelor carantinate. În aceste controale, de această dată, nu au fost constatate neconformități.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, totuși, reamintesc: „În conformitate cu prevederile legislative actuale, operațiunile de dezinfecție în spațiile de carantină sunt coordonate, astfel încât, la finalul unei serii de 14 zile, se asigură dezinfecția completă, efectuată de către operatori autorizați în acest scop și cu substanțe avizate de Ministerul Sănătății”.

Comentarii

comentarii