Acasă Cultura O nouă premieră îi așteaptă, sâmbătă și duminica, pe timișoreni la Teatrul...

O nouă premieră îi așteaptă, sâmbătă și duminica, pe timișoreni la Teatrul Național

647
DISTRIBUIȚI

O nouă premieră își așteaptă spectatorii la Teatrul Național din Timișoara sâmbătă, 26 iunie și duminică, 27 iunie 2021, de la ora 19, în Sala Mare: DON JUAN după o idee de Max Frisch, pe un scenariu de Ion-Ardeal Ieremia care semnează, de asemenea, regia artistică și ilustrația muzicală a spectacolului.

 Don Juan este un spectacol contemporan, intens și dinamic  în care publicul o va întâlni pe Claudia Ieremia în ambițiosul rol de Don Juan; alături vor juca actorii Cristian Szekeres, Alina Ilea, Ana Maria Cojocaru, Alecu Reus, Matei Chioariu, Roberta Popa, Iuliana  Crăescu, Daniela Bostan, Andrei Chifu, Romeo Ioan, Bogdan Spiridon, Ana-Maria Pandele  Andone, Mălina Petre, Marin Lupanciuc și Andrei Zgăbaia.

 

Scenografia absolut impresionantă, purtătoare de semne baroce și moderne este creată de Corina Grămoșteanu. Sebastian Hamburger semnează video și sound design-ul spectacolului.

Biletele pot fi achiziționate on-line pe www.tntimisoara.com sau fizic, de la Agenția de bilete „Mărășești” (str. Mărășești nr. 2, orar marți – duminică, între orele 11 – 19). Numărul de locuri este limitat în funcție de normele de distanțare în vigoare.

 

Comentarii

comentarii