Acasă Actualitate O nouă publicație săptămânală la Timișoara – TIM7

O nouă publicație săptămânală la Timișoara – TIM7

DISTRIBUIȚI

La Timișoara a fost lansată o nouă publicație săptămânală – TIM7.

Editată de Timmedia, publicația este condusă de un colegiu de redacție format din Cornel Secu, redactor șef, prof. Marcel Tolcea, Constantin Duma, Emilian Popovici, și prof. Silviu Cerna.

Cornel Secu preconizează că publicația va putea rezista prin resursele financiare pe care le are un an de zile. Oricum, fondatorii ziarului sunt hotărâți să reziste la nesfârșit, mai ales că în 2024 vor fi mai multe rânduri de alegeri politice și speră că vor veni bani din publicitate, destul pentru a-și lua un avânt și mai mare.

“Dacă vom rezista un an, atunci este clar că încă doi – trei ani vom putea să ne menținem fără probleme. Suntem pregătiți să rezistăm indiferent dacă vom avea sau nu publicitate, care să acopere o parte din cheltuieli, dar cred că vom avea, mai ales că anul viitor va fi an electoral”, a mai spus Cornel Secu.

Săptămânalul va vândut prin chioșcurile de presă, atâtea câte au rămas după prigoana lansată de administrația Fritz. Cel mai probabil, începând de anul viitor vor putea fi contractate și abonamente, prin Poșta Română.

TIM7 va avea o poziție neutră, nu va ține cu niciun partid politic.

Cornel Secu a concluzionat: “Nu ne poziționăm de nici o parte politică, nici cu PSD, nici cu PNL, mai ales cu USR. Cel puțin poziția mea este anti-Fritz. Nu-l iubesc deloc pe tânărul nostru primar, fiindcă știu multe lucruri despre el, iar ceea ce știu nu e în favoarea lui. Este mai perfid decât politicienii originari din România, e mai uns cu alifiile balcanice, decât toți politicienii locali. Veți vedea că el va fi un personaj prezent probabil în fiecare număr al ziarului TIM7”.

Comentarii

comentarii