Acasă Actualitate O nouă ”victorie” a primarului Robu. Timișorenii au apă caldă, până în...

O nouă ”victorie” a primarului Robu. Timișorenii au apă caldă, până în 10 iulie

1203
DISTRIBUIȚI

Timișoara a rămas luni fără apă caldă din cauza datoriilor. Societatea de termoficare Colterm a anunțat că nu mai poate furniza apă caldă timișorenilor racordați la sistemul centralizat de încălzire, după ce compania E.ON a sistat furnizarea gazelor. Sute de mii de oameni sunt afectați din cauza acestei măsuri. Mai mult, o parte din angajații Colterm sunt în șomaj tehnic de la începutul acestei săptămâni.

Furnizarea de gaz pentru Colterm a fost reluată marți dimineața iar timișorenii vor avea apă caldă până în data de 10 iulie. Primarul Nicolae Robu a reuși să obțină o nouă amânare pentru plata datoriilor care însumează 66 milioane de euro.

„S-a rezolvat cu gazul pentru Colterm! Se repornește furnizarea după mai puțin de 24 de ore de întrerupere! Mulțumim E.ON Gaz pentru înțelegere!”, a anunțat, pe Facebook, primarul Nicolae Robu.

Nu este pentru prima dată (și, probabil, nici pentru ultima) când timișorenii rămân fără apă caldă sau căldură. În loc să restructureze activitatea Colterm, care are datorii de zeci de milioane de lei, nu doar la E.ON, Robu, primar de 6 ani, continuă să dea vina pe ”greaua moșternire”. Și să tot ceată păsuiri de la creditori.

Comentarii

comentarii