Acasă Eveniment O persoană a murit şi alte nouă au fost rănite după ce...

O persoană a murit şi alte nouă au fost rănite după ce un TIR a lovit două autobuze. Un autobuz a ajuns pe câmp

339
DISTRIBUIȚI

accident tir 61028700O persoană a murit şi alte nouă au fost rănite într-un accident produs, luni dimineaţă, pe DN 79, în judeţul Arad, unde un TIR a lovit un autobuz cu muncitori, care a fost proiectat pe câmp, şi a acroşat un al doilea autobuz, traficul fiind blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber, accidentul a avut loc pe DN 79, în zona localităţii Nădab, unde un TIR a lovit două autobuze care circulau în acelaşi sens, unul în spatele celuilalt.
Primul autobuz, în care se aflau aproximativ 15 muncitori, a fost izbit puternic, fiind proiectat pe câmp, iar al doilea, în care se afla doar şoferul, a fost acroşat şi a rămas pe şosea.
Şoferul primului autobuz lovit a murit în urma accidentului, iar nouă pasageri au fost răniţi. O femeie şi patru bărbaţi au suferit răni grave şi au fost preluaţi de ambulanţe şi echipaje SMURD, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Ceilalţi patru răniţi au refuzat să fie duşi la spital şi au primit îngrijiri la locul accidentului.
La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN 79 este blocată în zona accidentului, pentru efectuarea cercetărilor, poliţiştii estimând că va fi reluată în condiţii normale în jurul orei 08.30.

 

Comentarii

comentarii