Acasă Eveniment O pisică năzdrăvană era să provoace un incendiu, duminică, la Timișoara!

O pisică năzdrăvană era să provoace un incendiu, duminică, la Timișoara!

DISTRIBUIȚI

O situație bizară chiar tragic-comică astfel care se poate întâmpla o dată într-o carieră de pompieri a avut loc, duminică 2 iunie, pe strada Frunzei din Timișoara.

Aici, dintr-un apartament în care nu era nimeni acasă a început să iasă fum. Bineînțeles că vecinii au întrat în panică, mai ales când au constat ca proprietarii nu erau prezenți în locuință.

Imediat oamenii au sunat la pompieri și în cel mai scurt timp echipajele au sosit la fața locului și au rezolvat incidentul cu bine fără să aibă de suferit nimeni.

De unde a pornit totul?

De la o pisică năzdrăvana și de la o plită electrică pe care se afla o oală.

Pisica era singura în casă, iar plita modernă era pe touch. Animăluțul a călcat pe plită și astfel s-a declanșat procesul. Oala avea un conținut s-a înfierbântat și a început să scoată fum. Pompierii nu și-au dat seama ce a fost înăuntru că era carbonizat.

“Problema mare a fost că le-a fost foarte dificil pompierilor să își facă accesul pe stradă cu autospecialele din cauza mașinilor parcate, o mare problemă cu care ei s-au mai confruntat și în alte cazuri. Nu s-a putut intra pe stradă, dar când au ajuns în fata scării în câteva minute a fost rezolvat cazul”, este mesajul ISU Timiș.

Comentarii

comentarii