Acasă Eveniment O polițistă din Gorj și-a împușcat mortal mama. Bebelușul femeii a murit...

O polițistă din Gorj și-a împușcat mortal mama. Bebelușul femeii a murit la spital după ce a fost grav rănit. Femeia s-a sinucis cu aceeași armă

1311
DISTRIBUIȚI

O polițistă din Gorj și-a ucis mama, pe care ar fi împușcat-o cu arma din dotarea soțului ei, care lucrează la rândul lui în Poliție. După ce a comis crima duminică, femeia s-a sinucis cu aceeași armă.

Surse din anturajul poliţistei au precizat că Adela Maria L. suferise o depresie extrem de gravă în urma naşterii.

Bebelușul de numai șase luni al polițistei din Bălești, care și-a ucis mama și apoi s-a sinucis, a murit la spital, unde fusese transportat în stop cardiorespirator, scrie gorj-domino.ro.

Poliţista şi soţul ei s-au mutat recent în localitatea Băleşti din judeţul Gorj, iar duminică soţul femeii ar fi fost plecat din localitate.

Din primele informații, soția unui polițist din cadrul Poliției Mătăsari ar fi folosit pistolul din dotarea polițistului, cu care și-a împușcat mortal mama, după care s-a sinucis cu aceeași armă, au precizat surse judiciare, pentru Libertatea.

De asemenea, femeia din localitatea Bălești ar fi polițistă în cadrul Poliției TF Târgu Jiu și se afla în concediu de maternitate.

Polițiștii sunt la fața locului la această oră și efectuează cercetări.

sursă foto: gorj-domino.ro

 

Comentarii

comentarii