Acasă Eveniment O româncă, un croat și doi sârbi au încercat să scoată din...

O româncă, un croat și doi sârbi au încercat să scoată din țară ilegal o fetiță de 7 ani

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră de la Moraviţa, judeţul Timiş, au depistat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe sensul de ieşire din ţară, într-un autoturism înmatriculat în Austria, un fetiță în vârstă de șapte ani pentru care însoțitorii nu au putut să prezinte documentele cerute. Copila era însoțită de o femeie româncă, un cetățean croat și doi cetățeni sârbi, informează Agerpres.

Potrivit polițiștilor de frontieră, femeia româncă din autoturism s-a prezentat ca fiind bona fetiței. “În urma verificărilor efectuate s-a constatat că minora în vârstă de 7 ani nu este însoţită de părinţi, iar niciunul dintre însoţitori nu a putut prezenta declaraţie notarială din partea părinţilor şi nici certificat de cazier judiciar”, informează sursa citată.

 Poliţiştii de frontieră nu au permis ieşirea minorului din ţară şi au informat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş. Minora a fost preluată din Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa. Urmează a se dispune măsurile legale care se impun.

 

Comentarii

comentarii