Acasă Cultura O seară memorabilă, cu distinsa poetă Ana Blandiana, la UVT

O seară memorabilă, cu distinsa poetă Ana Blandiana, la UVT

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest Timișoara organizează conferința intitulată „De  ce să vrem să ne amintim?”, care va avea loc în data de 7 iunie 2023, de la ora 19, în Aula Magna.

Invitată special va fi distinsa poetă Ana Blandiana!

“Vă așteptăm să descoperim împreună misterele și frumusețea poeziei, într-o seară plină de inspirație și reflecție. Moderatorul evenimentului, Mircea Mihăieș, va asigura o discuție interactivă și provocatoare”, îndeamnă UVT.

Pentru a participa la eveniment, trebuie să vă înregistrați în prealabil prin completarea formularului de înscriere disponibil la https://forms.gle/WSVJRoKCFenUSCq58.

Locurile sunt limitate, așadar trebuie o înregistrare promptă pentru a vă asigura participarea.

“Nu ratați această ocazie unică de a petrece o seară memorabilă alături de Ana Blandiana. Alăturați-vă nouă în data de 7 iunie 2023, la ora 19:00, în Aula Magna, și să ne bucurăm împreună de magia cuvintelor!”, este mesajul UVT.

Evenimentul face parte din programul cultural „La UVT, Cultura este Capitală!”, inclus în Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, teritoriul Oameni, stația Reflecții, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023.

 

Comentarii

comentarii