Acasă Actualitate O singură asociere de firme este interesată de proiectul Heliportului de la...

O singură asociere de firme este interesată de proiectul Heliportului de la Cioca

DISTRIBUIȚI

cioca largeLicitația lansată de Consiliul Județean Timiș pentru reabilitarea pistei de la aerodromul Cioca și realizarea unui heliport acolo a atras o singură ofertă. Suma alocată proiectului este de 1,8 milioane de lei.

Asocierea dintre TT & Co Solaria Grup – ABC Development Aviation SRL a depus singura ofertă pentru a obține cele 1,6 milioane de lei pe care CJT îi oferă pentru reaabilitarea unei bune părți din aerodromul Cioca.

Licitația a fost lansată la începutul lui august, iar câștigătorul trebuie să realizeze intervenții la pista de rulare a aerodromului, să realizeze pavări ale unor părți a acesteia, să refacă instalația electrică și să instaleze aparatură de semnalizare.

Firma timișoreană lider de proiect are deja o vastă experiență în ceea ce privește lucrul cu autoritățile locale timișorene, dar și cele județene. Astfel, are în portofoliu contractele pentru reabilitarea fațadei primăriei, a Camerei 30, construirea celor două corpuri noi de la Generală 30, pentru Timișoara, respectiv reabilitarea centrului Speranța și a contractului Mocioni pentru CJT.

Comentarii

comentarii