Acasă Actualitate O singură firmă este interesată de contractul de sterilizare a câinilor de...

O singură firmă este interesată de contractul de sterilizare a câinilor de rasă comună și metiși din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Marți, 17 ianuarie, s-a finalizat termenul de depunere a ofertelor la licitația lansată de Primăria Municipiului Timișoara pentru concesionarea serviciilor de sterilizare a câinilor de rasă comună și a metișilor. O singură firmă este interesată de contractul de 267.000 de lei, fără TVA, prin care cetățenii își vor putea steriliza gratuit câinii care intră în aceste categorii.

„După finalizarea licitației, proprietarii de câini care se încadrează în condițiile programului se vor înscrie la Compartimentul Protecția Animalelor, telefonic sau prin e-mail. Datele de contact vor fi comunicate după încheierea contractului pentru sterilizare. Proprietarul se va prezenta, în termenul comunicat, la cabinetul veterinar în vederea sterilizării animalului de companie, prezentând următoarele documente: cartea de identitate a proprietarului animalului de companie, care să ateste domiciliul sau reședința în Timișoara;     carnetul de sănătate al câinelui care atestă microciparea; dovada veniturilor proprietarului, în valoare mai mică decât salariul mediu brut în conformitate cu legea specifică (adeverință, cupon de pensie, declarație pe proprie răspundere)”.

Valoarea estimată a contractului este de 267.750 lei fără TVA, durata fiind de doi ani sau până la epuizarea sumei. Firma care a făcut singura ofertă în cadrul licitației este COLORVET FAL SRL.

Comentarii

comentarii