Acasă Eveniment O tânără a vrut să ajungă în Spania călătorind în portbagajul unui...

O tânără a vrut să ajungă în Spania călătorind în portbagajul unui microbuz

873
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit o tânără, în vârstă de 17 ani,  ascunsă de către şoferul unui microbuz printre bagaje, acoperită cu o pătură, cu intenţia de a fi trecută ilegal frontiera româno-maghiară, deoarece nu avea acordul părinţilor pentru a călători în afara graniţelor ţării.

În data de 09.07.2018, în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară un cetăţean român în vârstă de 25  ani, domiciliat în Tulcea, care conducea un microbuz înmatriculat în Portugalia. Alături de şofer mai călătoreau şase pasageri, toţi cetăţeni români. Cu ocazia controlului autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul marfă, ascunsă printre bagaje şi acoperită cu o pătură, o tânără în vârstă de 17 ani, domiciliată în judeţul Constanţa. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că şoferul  microbuzului a recurs la această metodă deoarece fata dorea să ajungă în Spania şi nu poseda acordul părinţilor pentru a călători în străinătate.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru şofer, respectiv tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat faţă de tânără, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii