Acasă Eveniment O tânără din vestul țării a fost filmată în timp ce încerca...

O tânără din vestul țării a fost filmată în timp ce încerca să dea foc steagului Ungariei, lângă un sediu UDMR – Video

1363
DISTRIBUIȚI

O tânără din Bihor a încercat să dea foc steagului Ungariei, arborat lângă sediul UDMR. Organizația a anunțat deja că va depune plângere la poliție. În imaginile surprinse de organizația UDMR și postate pe Facebook apare o tânără care încearcă să dea foc cu o brichetă steagului Ungariei, arborat lângă sediul UDMR Bihor. Persoana care o filmează reuşeşte să o convingă pe tânără să renunţe la aprinderea steagului.

Zászlóégetés az RMDSZ-irodánál

Vannak, akik képtelenek a békés együttélésre. Az alábbi videót egy fiatalember rögzítette szombatról vasárnapra virradó éjszaka. A magyar nemzetiszínű lobogót a lánynak végül nem siekrült meggyújtania, mert a videó készítője közbelépett.

Publicată de Varadinum.ma pe Duminică, 30 decembrie 2018

Imaginile au fost postate duminică pe Facebook de către organizaţia UDMR Bihor, care susţine că au fost filmate în noaptea de sâmbătă spre duminică. Reprezentanţii organizaţiei scriu: ‘Unii nu sunt capabili să convieţuiască în pace’. Potrivit acestora, tânăra a încercat să dea foc steagului ungar, dar nu a reuşit pentru că a fost oprită de tânărul care o filma. De asemenea, reprezentanţii UDMR Bihor susţin că în ultimele patru luni s-au înregistrat patru incidente legate de steagul Ungariei şi au depus de fiecare dată plângeri oficiale, scrie Mediafax. Zona are supraveghere video, însă Poliţia nu ar fi cerut înregistrările, astfel că nici autorii nu au fost prinşi. UDMR Bihor a anunțat că va depune luni plângere la poliție.

Comentarii

comentarii