Acasă Administraţie O ţeapă epică, prin metoda „Accidentul”, la Timişoara

O ţeapă epică, prin metoda „Accidentul”, la Timişoara

511
DISTRIBUIȚI

teapa accidentul

Se credea că metoda „Accidentul” de înşelat bătrânii singuri şi neajutoraţi era răsuflată. Din nefericire, nu aşa. S-a întâmplat cu T. Elena, în vârstă de 58 de ani, din Timişoara. Femeia a luat o ţeapă epică, în urmă cu o săptămână. Iată povestea demnă de cascadorii râsului!

Într-o după amiază, când femeia era acasă şi îşi vedea de treburile zilnice, se trezeşte cu un telefon, chipurile din Italia. O voce de bărbat foarte serioasă i-a transmis că fiul ei, care se afla, într-adevăr, în Italia, la muncă, a suferit un grav accident şi a ajuns la spital în stare gravă. Şansele de supraveţuire sunt aproape inexistente, dar dacă va fi operat în scurt timp va scăpa cu viaţă. De aceea, doamna Elena, ca mamă iubitoare ce e, trebuie să trimită 3.000 de euro, într-un cont bancar, în maxim o oră-două.

Acum urmează faza de cascadorii râsului. Pentru ca să nu se piardă timp şi să fie sigur că banii vor fi depuşi în cont, Elena nu trebuie să închidă telefonul. Deşi condiţia era absurdă, femeia nu a comentat. A acceptat. A promis că în două ore va face rost de bani, fiindcă nu deţinea acasă o asemenea sumă enormă. Elena locuieşte în zona Mehala, pe str. Emil Zola, iar cu telefonul la ureche a mers până în zona Dacia, cu taxiul, unde îşi are serviciu, pentru a se împrumuta de la şefa ei. În mod paradoxal, şefa ei a crezut-o şi nu a intuit că, de fapt, este o ţeapă. A împrumutat-o cu 1.000 de euro, pe care femeia i-a depus în contul precizat.

Între timp, fiica Elenei l-a sunat pe fratele ei în Italia, dar nu i-a răspuns nimeni. Acest fapt i-a dat convingerea că s-a întâmplat ceva grav. Din fericire, nu a fost aşa. Tânărul a sunat după câteva ore la Timişoara, dar între timp, mama sa a mai luat împrumut 1.000 de euro şi i-a depus în contul ţeparilor. Când a aflat despre situaţie, fiul său le-a transmis că este sănătos tun şi că este o înşelătorie. Doamna Elena s-a dus imediat la poliţie şi a povestit tot.

„Vreau să spun ca nimeni să nu creadă niciodată nimic atunci când necunoscuţi sună la telefon şi prezintă asemenea poveşti. Dacă mă gândeam puţin, probabil, nici eu nu credeam, dar mi s-a frânt inima la gândul că fiul meu se află pe un pat de spital în altă ţară, singur, aproape de moarte. Am crezut tot”, spune Elena.

Comentarii

comentarii