Acasă Actualitate O tufă de trandafiri nu ascunde un parc lăsat în paragină. Primarul...

O tufă de trandafiri nu ascunde un parc lăsat în paragină. Primarul Fritz se odihnește după ce nu a făcut nimic

DISTRIBUIȚI

Într-o clipă rară de sinceritate, primarul Dominic Fritz a recunoscut ceea ce timișorenii văd cu ochii lor de patru ani – că a lăsat de izbeliște parcurile din Timișoara.

Dezastrul total din parcuri este mascat printr-o campanie de manipulare grosolana. Paginile de pe rețelele sociale, controlate de propaganda USR, au fost împânzite de fotografi cu lalelele din Parcul Justiției și trandafirii din Parcul Rozelor. Frumoase poze, dar florile mai trăiesc doar pe o foarte mică parte din suprafața parcurilor, restul e paragină. Instalațiile de irigare nu funcționează de ani de zile, și totul s-a uscat.

La fel ca și un măreț platan din Parcul Catedralei, pe care acum câteva săptămâni echipele de la spații verzi l-au tăiat pentru că murise. Și ca el sunt zeci, dacă nu sute, de copaci.

După ce a condus orașul timp de aproape patru ani, Fritz a început să vadă abia acum, în campanie electorală, terenurile neîngrijite, pline de gunoaie. Abia acum a început să mai amenajeze câte un mic părculeț, cu este cel din Zona Lunei, deși locuitorii din zonă au cerut acest lucru de ani de zile. Acum se filmează prin parcuri, trândăvind pe câte o bancă, mimând că face ceva. Dar chiar nu a făcut nimic!

Comentarii

comentarii