Acasă Politica O zi pe săptămână, câteodată la două săptămâni, o petrec acasă! Maria...

O zi pe săptămână, câteodată la două săptămâni, o petrec acasă! Maria Grapini a vizitat trei județe în weekend

1017
DISTRIBUIȚI

Maria Grapini, PPUsl Timiș, cel mai activ europarlamentar român, a vizitat trei județe în acest weekend: Hunedoara, Caraș-Severin și Mehedinți, unde a fost invitată special la mai multe manifestări educative, sportive și civice.

Vineri, 8 iunie, la orele 17,30, europarlamentarul a fost prezent la Palatul Cultural din municipiul Lupeni, unde s-a desfășurat evenimentul de diseminare a proiectului Educație pentru sănătate – campania Viața, încheiat cu succes. Inițiatorii evenimentului hunedorean au fost Școala Gimnazială nr. 3 Lupeni și Clubul de Presă Valea Jiului. În cadrul acțiunii a fost inclusă și Caravana Unirii – Caravana Culturii, moment special dedicat României, în An Centenar. După eveniment toți invitații au participat la piesa de teatru tematică, pregătită de elevii Școlii Gimnaziale nr. 3. Pe parcursul evenimentului, în foaierul Palatului Cultural, a avut loc o expoziție și lansări  de carte.

Sâmbătă, 9 iunie, dimineața, umanista a fost așteptată la Orșova de către conducerea Lotului Național de Juniori la Canotaj. Europarlamentarului PPU-sl i-a fost solicitat sprijinul în promovarea activităților extraordinare ale Complexului Sportiv Orșova, loc în care se antrenează canotorii juniori ai României, cu ambiție și profesionalism. Cu acest prilej, Grapini a asistat la un antrenament al sportivilor pe Dunăre, apoi a vizitat casa sportivilor, din incinta complexului.

Tot sâmbătă, în drumul spre Timișoara, europarlamentarul s-a oprit în Caraș-Severin, la Borlova, pentru discuții cu primarul localității, care i-a solicitat această întâlnire, în vederea găsirii soluțiilor de dezvoltare turistică a zonei. Borlova se află într-un loc pitoresc, căutat de turiști, dar sărac în oferte și perspective.

“O singura zi pe săptămână, câteodată la două săptămâni, o petrec acasă! Îmi încarc bateriile, îmi încarc sufletul cu zâmbetele nepoților Luca și Anna și o iau de la capăt! Duminică, am avut și o sărbătoare în familie – șapte ani de la căsătoria singurului nostru băiat. Reuniunea de familie a fost excelentă. Luni plec la Strassbourg la o noua sesiune plenară. O săptămâna complicată și pe fondul neînțelegerilor din țară, dar îmi voi face datoria! Voi apăra România!”, a concluzionat cel mai activ europarlamentar român din Timișoara.

 

Comentarii

comentarii