Acasă Economic Oamenii de afaceri din vestul ţării se întâlnesc cu premierul Dacian Cioloș

Oamenii de afaceri din vestul ţării se întâlnesc cu premierul Dacian Cioloș

DISTRIBUIȚI

dacian ciolos 2 465x390Oamenii de afaceri timişoreni şi din vestul ţării se pot întâlni joi 10 noiembrie, ora 13.00, în Sala Vieneză de pe strada Adi Endre, nr. 6, cu Dacian Cioloș, Primul-Ministru al României. La întâlnire sunt invitați să participe specialişti în domeniu, pentru a-şi face cunoscute problemele care să le fie prezentate viitorilor guvernanţi în cadrul unei dezbateri deschise pe teme economice.
Întâlnirea este mijlocită de rectorul UVT prof. Marilen Gabriel Pirtea, care consideră că Timişoara este la ora actuală unul dintre cele mai importante oraşe pe harta de business a României, unul dintre oraşele cu cea mai mică rată a şomajului şi cu cea mai efervescentă viaţă economică.
Dar nu toate problemele mediului de afaceri timişorean, ale investitorilor din zona de vest a României sunt luate în calcul în programele de guvernare create pentru anii ce urmează. Tocmai pentru a face cunoscute aceste nevoi viitorilor guvernanţi, prin premierul Dacian Cioloş şi pentru a contribui în perioada viitoare la soluţionarea lor, rectorul UVT a lansat invitaţia la dezbatere.
La dezbatere va participa şi un grup de specialişti români din domeniul financiar şi al tehnologiei informaţiei, printre care Lucian Isar şi Marius Bostan.
Lucian Isar este un bun cunoscător al mediului de afaceri din România şi va încerca să preia problemele semnalate, specifice zonei de vest a României şi să le transmită premierului Dacian Cioloş, astfel încât acestea să fie luate în considerare în conceperea programului de guvernare a României pentru perioada viitoare.
Marius Bostan, fost Ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (2015-2016), are multă experienţă în domeniul administraţiei publice, în managementul serviciilor publice şi în atragerea de finanţări pentru infrastructură.
”Experienţa pe care o aveţi în mediul de afaceri şi faptul că doriţi să îmbunătăţiţi cadrul în care vă desfăşuraţi activitatea vă îndreptăţeşte să aduceţi în discuţie problemele pe care le întâmpinaţi şi să solicitaţi ca viitorii guvernanţi să ţină cont de aceste probleme şi să caute soluţii pentru rezolvarea lor. Doar prin implicarea noastră, a tuturor, putem să creăm un mediu de afaceri aşa cum ne dorim: transparent, dinamic şi corect!”, spune Marilen Pirtea.

Comentarii

comentarii