Acasă Politica Oamenii domnului Dan din Timiş ţintesc funcţii de viceprimar în mai multe...

Oamenii domnului Dan din Timiş ţintesc funcţii de viceprimar în mai multe localităţi din judeţ

381
DISTRIBUIȚI

images„Nimeni nu mă poate condamna că doresc binele partidului meu, căci vom găsi cele mai bune variante de constituire a consiliilor locale, în funcţie de specificul zonei”, spune deputatul de Timiş Adrian Diaconu

Adrian Diaconu, liderul organizaţiei judeţene Timiş a PP-DD, crede că oamenii domnului Dan au şanse de a obţine mandate de viceprimar în localităţile timişene.

“În peste 20 de localităţi timişene consilierii Partidului Poporului – Dan Diaconescu pot înclina balanţa într-o parte sau alta, spre PD-L sau spre USL”, spune Diaconu. Acesta spune că până acum nu a fost contactat în mod oficial de liderii timişeni ai celor două formaţiuni politice şi de aceea nu a dorit să discute o chestiune atât de importantă cum sunt alianţele politice, atât locul discuţiilor, cât şi mesagerii fiind nepotriviţi subiectului. “Eu cer ca discuţiile pe această temă să se poarte oficial, cu persoane mandatate în acest sens. Dorim să maximizăm importanţa şi vizibilitatea organizaţiilor PP-DD din localităţile respective, de aceea, de acum înainte, voi face eu demersuri, contactând preşedinţii organizaţiilor locale ale acestor partide. Nimeni nu mă poate condamna că doresc binele partidului meu, căci vom găsi cele mai bune variante de constituire a consiliilor locale, în funcţie de specificul zonei”, spune deputatul de Timiş Adrian Diaconu.

„Sunt numeroase solicitări de fuziune”

Preşedintele PP-DD Timiş spune că este curtat şi de alte partide pentru a fuziona. „Sunt numeroase solicitări de fuziune primite de la filiale din judeţul Timiş ale unor partide mai mici, cum sunt PNŢ-CD, PNG şi PRM, cu care suntem în tatonări. Le vom analiza punctual şi vom lua decizia în fiecare situaţie concretă, în funcţie de câştigul pe care îl va avea partidul meu din fuziunea propusă. Este vorba despre partide politice care nu au consilieri locali, dar au structuri şi membri. Mulţi oameni de valoare au rămas pe dinafara listelor prezentate de partidele politice şi pe aceştia, pe cei cu valoare, dorim să îi primim alături de noi”, spune Diaconu.

Comentarii

comentarii