Acasă Eveniment Oana Ioja, fiica unui om de afaceri din Arad, a fost găsită...

Oana Ioja, fiica unui om de afaceri din Arad, a fost găsită moartă. Avea o agenție de turism la Timișoara și urma să se căsătorească

3880
DISTRIBUIȚI

Fiica afaceristului Livius Ioja, fostul director Arbema, Oana Ioja, a fost găsită spânzurată, joi dimineață, în casa din Arad în care locuia. Tânăra avea doar 32 de ani și urma să se căsătorească peste câteva luni.

Ambulanța a fost chemată de urgență, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei. Polițiștii nu au găsit nicio scrisoare de adio.

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, notează specialarad.ro. Oana Ioja urma să se căsătorească peste numai câteva luni şi îşi planificase deja luna de miere.

Împreună cu soţul, Oana urma să plece în Spania. Tânăra era partener la o agenţie de turism din Timişoara, scrie libertatea.ro.

Acum ceva timp, Oana Ioja, aflată într-un local din străinătate, local cu tematică „horror”, s-a așezat într-un sicriu și a cerut să fie fotografiată. A postat fotografiile pe rețeaua Facebook și a adăugat următoarea descriere: „Să văd cum mi-ar sta…”, scrie ziardearad.ro.

Fotografia, care astăzi a devenit, din păcate, realitate a fost făcută în Bali, în urmă cu mai mulți ani.

Comentarii

comentarii