Acasă Promo Ofertele EARLY BOOKING – cel mai potrivit moment să îți rezervi vacanța...

Ofertele EARLY BOOKING – cel mai potrivit moment să îți rezervi vacanța de vară

DISTRIBUIȚI

Început de decembrie – început de sezon frumos, pur, plin de dorințe! Anotimpul alb este una dintre cele mai prielnice perioade pentru a vă ajuta să oferiți momente de neuitat celor dragi., mai ales că acum se dă startul perioadei de EARLY BOOKING pentru cele mai îndrăgite destinații ale anului 2018! Așa că vă îndemnăm să (vă) oferiți un cadou-experiență pentru următoarea vacanță de vară!

Agenția de turism Ultramarin vă propune o listă de oferte EARLY BOOKING ce cuprind reduceri de până la 40%!

Ofertele care beneficiază de o reducere consistentă de preț în această perioadă sunt destinațiile de vară cu plecare din Timișoara cu avion sau autocar, spre Grecia, Spania sau Turcia.

Astfel, pentru destinațiile cu avionul spre frumoasele insule grecești Creta, Zakintos, spre Turcia în Antalya sau spre insula Mallorca, Spania, dacă vă înscrieți în perioada următoare beneficiați de reduceri la pachetele achiziționate între 30 – 40%, achitând un avans ce pornește de la 25 euro/persoană.

Tot spre Spania, cu avionul, la pachetele turistice pentru Costa Brava și Costa Blanca, puteți să vă rezervați de pe acum vacanța de vis cu o reducere de 20 – 30%, cu un avans de 30% din valoarea excursiei.

Vacanțele de vară cu autocarul beneficiază și ele de o reducere constanțială în această perioadă: spre Paralia Katerini, Olimpic Beach, Thassos, Corfu, Lefkada sau Parga, plătiți acum un avans de 25 euro și veți avea o reducere de 30 – 40% pentru excursia aleasă. Toate ofertele Early Booking pot fi găsite pe site-ul Agenției de turism Ultramarin: www.ultramarintm.ro

Cel mai frumos cadou în această perioadă poate fi o excursie însorită pentru 2018! În plus, în această perioadă sunt cele mai bune prețuri pentru vacanțele de vară. Un mare avantaj al ofertelor EARLY BOOKING este siguranța pe care ți-o oferă o astfel de alegere. Cu alte cuvinte, ești scutit nu doar de eforturile pe care trebuie să le depui pentru a găsi un loc de cazare într-o stațiune arhiplină, dar nici nu mai trebuie sa cheltuiti o sumă importantă de bani, pentru ca de exemplu, o vacanță de vară achiziționată iarna poate fi și cu 50% mai ieftină! În plus, aveți câteva luni bune la dispoziție pentru a plănui în detaliu fiecare aspect al călătoriei, iar șansele pentru a avea vacanța perfectă cresc din ce în ce mai mult. Veți avea timp așadar să vă documentați în legatură cu obiectivele turistice care merită vizitate și să vă faceți un plan pentru a vă bucura la maximum de fiecare zi a vacanței!

Odată ce v-ați hotărât ce ofertă Early Booking vă doriți, nu mai trebuie decât să stabiliți data de plecare și mijlocul de transport (indiferent ca e vorba de avion sau de autocar). Singura grijă rămâne să nu vă uitați acasă costumul de baie și ochelarii de soare. Mai multe detalii despre aceste oferte puteți afla sunând la nr. De tel. 0256.499706

Comentarii

comentarii