Acasă Eveniment Olandez, descoperit mort de o cameristă, într-un hotel din Timişoara. Femeia mai...

Olandez, descoperit mort de o cameristă, într-un hotel din Timişoara. Femeia mai intrase în camera lui, dar a crezut că doarme

DISTRIBUIȚI

Caz suspect la Timişoara, acolo unde un cetăţean olandez a fost găsit mort în camera de hotel. Bărbatul avea 40 de ani, iar cadavrul său a fost descoperit după câteva zile.

Poliţiştii timişoreni anchetează un caz suspect petrecut la Euro Hotel Timişoara. Un bărbat în vârstă de 40 de ani, cetăţean olandez, a fost descoperit decedat de una dintre cameriste. Femeia mai intrase în camera bărbatului şi înainte, dar l-a văzut întins în pat şi nu a vrut să deranjeze crezând că doarme. După câteva zile, aceeaşi cameristă a intrat din nou în cameră şi a alertat autorităţile.

Lângă corpul bărbatului au fost găsite mai multe pastile, ceea ce ar putea duce cu gândul la o sinucidere. Poliţia a deschis un dosar pentru ucidere din culpă. “Astăzi, 12 noiembrie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-o cameră a unui hotel, situat pe strada Mehadia din municipiul Timișoara, a fost găsită o persoană în stare de inconștiență. Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în camera de hotel fiind găsit, din nefericire, trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 40 de ani. La fața locului a fost prezent și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul poliţiei timişorene.

Comentarii

comentarii