Acasă Actualitate Olariu Clinics, locul unde doamnele îşi pot întineri aspectul, prin microneedling şi...

Olariu Clinics, locul unde doamnele îşi pot întineri aspectul, prin microneedling şi radiofrecvenţă fracţionată

DISTRIBUIȚI

Doamnele care vor să-şi îmbunătățească aspectul şi să pară mult mai tinere sau cele care vor să-şi retuşeze anumite defecte ale corpului, mai ales ale feţei, au la îndemână “Olariu Clinics“, locul unde schimbările de înfrumuseţare sunt radicale.

Microneedling şi radiofrecvenţa fracţionată reprezintă un tratament extrem de eficace, cu rezultate vizibile, care elimină aspectul lax al pielii, iar rezultatul este uimitor.

Doamnele, dar şi domnii care vor să fie cuceritori toată viaţa şi pentru care întinerirea pielii, ridicarea zonelor tratate (tratament pentru faţă, gât şi decolteu) sunt esenţiale, au la dispoziţie acest tratament nou şi performant, care foloseşte o tehnologie minim invazivă pentru creşterea fermităţii pielii.

Tratamentul este indicat şi pentru bărbia dublă, riduri şi linii fine şi adânci la nivelul feţei, pentru ten acneic, cicatrici postacnee, transpiraţie excesivă, vergeturi sau pori dilataţi.

Prin intermediul a 25 de ace, ce pătrund în piele, se livrează energie de tip radiofrecvenţă, producându-se microleziuni care activează reacţia naturală de vindecare şi stimulează producţia de colagen, elastină şi acid hialuronic.

Efectele sunt vizibile chiar după prima şedinţă.

După tratamentul cu microneedling şi radiofrecvenţă fracţionată, este posibil ca pielea tratată să fie roşie, tumefiată, cu scuame. În funcţie de intensitatea tratamentului, aceste simptome pot dura de la 1-2 ore până la 1-2 zile.

Este bine ca după tratament să se evite expunerea la soare şi să se folosească produse hidratante cu factor de protecţie 50+, este obligatoriu să se protejeze zonele tratate cu creme cu factor mare de protecţie, chiar şi prin purtarea de haine lungi şi umbrelă. De asemenea, este recomandată evitarea exerciţiilor fizice intense, precum şi băile şi sauna, în primele 7 zile după tratament.

Olariu Clinics Timișoara poate fi găsită pe strada Constructorilor nr. 16, Complex RIVENDALE, telefon: 0734.917.936.

Comentarii

comentarii