Acasă Actualitate Olimpiadele Comunicării, în linie dreaptă

Olimpiadele Comunicării, în linie dreaptă

DISTRIBUIȚI

16 aprilie este ultima zi în care studenţii sau masteranzii care îşi doresc o carieră în advertising, relaţii publice sau comunicare politică se mai pot înscrie la cea de-a IX-a ediţie a Olimpiadelor Comunicării. Şi în acest an, ei vor putea lucra cu o serie de companii de renume sau politicieni importanţi, pentru realizarea unor campanii de comunicare. În cele patru probe de concurs pot participa echipe formate din câte cinci studenţi sau masteranzi. Echipele calificate la proba de comunicare politică vor avea şansa să lucreze pentru politicieni binecunoscuţi, precum: Roberta Anastase (PDL), Ludovic Orban (PNL), Victor Ponta (PSD), Bogdan Olteanu (PNL), Titus Corlăţean (PSD), Bogdan Ciucă (PC) sau Adriana Săftoiu (PNL).
Şi instituţiile publice sunt interesate să investească în formarea unor tineri profesionişti, care, în viitor, le vor putea ajuta să comunice mai bine.
Astfel, echipele calificate la proba de comunicare instituţională vor lucra pe teme oferite de instituţii precum: Ministerul Mediului, Ministerul Culturii, Ministerul Educaţiei sau Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă. Înscrieri şi mai multe informaţii pe site-ul: www.olimpiadelecomunicarii.ro.

Comentarii

comentarii