Acasă Eveniment Olteancă trimisă în judecată după ce a înșelat un italian cu 600.000...

Olteancă trimisă în judecată după ce a înșelat un italian cu 600.000 de euro! Cum a reușit fosta dansatoare de strip-tease să obțină acești bani

DISTRIBUIȚI

O româncă din Gorj a fost trimisă în judecată după ce a înșelat un cetățean italian cu peste 600.000 de euro. Femeia era dansatoare de strip-tease într-un club din Italia și acolo s-au cunoscut cei doi. Italianul a început o relație cu aceasta, s-a îndrăgostit și a fost convins de româncă să îi trimită în repetate rânduri sume mari de bani după ce ea s-a reîntors în țară. Femeia a invocat diferite pretexte, de la intervenții medicale până la construirea unui centru SPA în județul Gorj.

În momentul în care a realizat că a fost înșelat, italianul a alertat poliția din România. Bărbatul a povestit că a fost mai întâi clientul româncei în privat după care s-a îndrăgostit de aceasta și au început o relație.

„În toamna anului 2011 i-am dat 6.000 de euro întrucât mi-a spus că trebuie să se opereze la ochi. Apoi i-am dat aproximativ 10.000 de euro întrucât mi-a spus că trebuie să repare ferestrele la o casă. De asemenea, în perioada noiembrie 2011 – ianuarie 2012, i-am trimis prin virament suma de 5.000 de euro întrucât aceasta dorea să aibă un mod de viaţă ridicat şi avea nevoie de bani pentru a se întreţine” a declarat italianul.

Acum, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj au trimis-o în judecată pe femeie. În apărarea ei, românca susține că italianul i-ar fi spus că banii nu au un scop anume și că ar trebui să aprecieze gesturile sale de generozitate, scrie realitatea.net.

Relația celor doi a început în anul 2011 și s-a sfârșit în 2017.

Comentarii

comentarii